Nieuwste Releases

Joella – Ga met me mee

todayjuli 21, 2023 27 2

Achtergrond
share close

Deze plaat is toegevoegd aan de playlist van
Hitradio Brabant

Joella - Ga met me mee

Het verhaal van Joëlla begint hetzelfde als bij veel artiesten. Voor de grap een keer zingen in je stamcafé en daarna ging het balletje vanzelf rollen…Alleen bij Joëlla ging het balletje wel heel snel en hard rollen. Ze zong bij Café Pand 16 in Valkenswaard een liedje van Monique Smit, een zangeres waar ze al een tijd fan van is. Nadat ze het lied ‘Twijfelaar’ in een volle kroeg zong was er geen twijfel meer mogelijk: Dit smaakte naar meer.
Eind 2022 kwam de Eindhovense zanger Danny Canters optreden bij datzelfde café en wederom pakte Joëlla daar de microfoon en stal de show. Dit viel ook Danny op en niet veel later benaderde hij haar met de vraag of ze niet wat verder in de muziek wilde gaan. Met een leuk team werden plannen gemaakt en binnen enkele weken zaten ze in de studio bij Randy Watzeels. Al snel werd er een videoclip opgenomen en was de debuut single van Joëlla een feit!

Debuutsingle

Op dinsdag 18 juli 2023 lanceert Joëlla haar eerste single. Het eerste exemplaar krijgt ze uit handen van haar idool Monique Smit. Dit alles vind plaats op de kermis van Valkenswaard en uiteraard op een groot podium bij Café Pand 16. Het Café waar het voor Joëlla allemaal begon.

Repertoire

Joëlla heeft een verrassend repertoire. Ze zingt gezellige uptempo liedjes als ‘Twijfelaar’ van Monique Smit, ‘Alles’ van Senna, Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij in de uitvoering van Belle Perez (Nederlands & Spaans), ‘Als Je Verliefd Op Een Jongen Bent’ en uiteraard haar eigen single die op 18 juli 2023 uitkomt. Ze zingt dus net wat anders dan de meeste ‘standaard’ zangeressen.

Geschreven door admin

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


LicentieLICENTIE HITRADIO BRABANT
SW23n.0002850

Algemene links

links

0%