Nieuwste Releases

Youri Sprenkels – Hoe goed jij kust

todayaugustus 6, 2023 31

Achtergrond
share close

Deze plaat is toegevoegd aan de playlist van
Hitradio Brabant

Youri Sprenkels - Hoe goed jij kust

Het is ondertussen al bijna anderhalf jaar geleden dat Youri Sprenkels z’n jongste single ‘Ik doe het licht wel uit’ lanceerde.  Hij heeft absoluut niet stil gezeten en tientallen optredens verzorgd. Daarnaast is hij onlangs de trotse vader geworden van z’n allereerste kindje Olivia. Een paar weken voor de geboorte van zijn dochter was Youri in Spanje en hoorde bij toeval een Spaanstalig nummer dat hem vrolijk stemde. Gelukkig had hij Shazam op z’n telefoon en kwam erachter dat het ‘El Merengue’ betrof. Het bleek dat dit lied op dat moment één van de grootste hits was in Spanje. Youri twijfelde geen moment en stuurde de track meteen door naar Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio.

Youri: ’Ik schreef verder in het bericht dat Frank er maar gelijk werk van moest maken om er een Nederlandstalige versie van te produceren voordat iemand anders op hetzelfde idee kwam. Met stoom en kokend water heeft Frank het lied zodanig bewerkt dat het nog voller klinkt dan de originele versie. Hij heeft nog meer instrumenten toegevoegd en een prachtige tekst door Björn de Leijer laten schrijven.  Qua stijl is het wel even heel iets anders dan dat ik daarvoor had uitgebracht. In plaats van feestmuziek stijgen de zomerse klanken ver boven het maaiveld uit. Ik heb er een heel goed gevoel bij.’

De single ‘Hoe goed jij kust’ is vanaf 2 augustus 2023 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Gerrit Driessen is te bewonderen op Youtube en de socials van Youri. De beelden zijn geschoten bij de beroemdste privéclub van Nederland, namelijk Saunaclub Le Grand in Zundert.

Geschreven door admin

Rate it

LicentieLICENTIE HITRADIO BRABANT
SW23n.0002850

Algemene links

links

0%