Nieuwste Releases

Ron de Ridder – Waarom fluister ik jouw naam nog

todaymei 9, 2024 1

Achtergrond
share close

Deze plaat is toegevoegd aan de playlist van
Hitradio Brabant

Ron de Ridder - Waarom fluister ik jouw naam nog

The Moonlights uit Groesbeek komen met een prachtige nieuwe single “Als de Bouzouki’s klinken”.
Voor deze nieuwe single zijn ze naar topproducer Martin Sterken gegaan, en samen hebben ze een geweldige nieuwe single gemaakt. 

Met de herkenbare sound van The Moonlights, kan dit nummer het wel eens heel goed gaan doen op de landelijke radio maar ook ver daar buiten. 

Wie kent het amusementsorkest The Moonlights niet van hun vele hits en die al jarenlang professioneel aan de weg timmeren met grote naamsbekendheid in zowel binnen als buitenland (Duitsland, België en Spanje ) Hun naamsbekendheid hebben The Moonlights verkregen door het unieke stemgeluid en hun herkenbare ‘Moonlights sound’. 

The Moonlights is een formatie welke ruim 40 jaar geleden als een trio werd opgericht en bestaat inmiddels uit een twee persoons formatie te weten Angelien Liebers en Sascha Pouwels. 

Zij kregen in 2021 een eervolle onderscheiding uitgereikt door de burgemeester van Gemeente Berg en Dal, waar Groesbeek onder valt, want Groesbeek is het dorp waar de leden van The Moonlights geboren en getogen zijn. De diamant tussen de heuvels is een dorp waar muziek in zit, niet voor niets wordt Groesbeek soms ook wel “klein Volendam” genoemd! 

Deze onderscheiding ontvingen beiden voor een grote staat van dienst in de culturele en muzikale sector voor 40 jaar The Moonlights . 

Geschreven door Roel van Boxtel

Rate it

LicentieLICENTIE HITRADIO BRABANT
SW23n.0002850

Algemene links

links

0%