Nieuwste Releases

Stef Horn – Julia

todayaugustus 12, 2023 2

Achtergrond
share close

Deze plaat is toegevoegd aan de playlist van
Hitradio Brabant

Stef Horn - Julia

Stef Horn uit Alkmaar is verheugd met de release van zijn nieuwste single genaamd ‘Julia’.

Deze feelgood track is tot stand gekomen nadat Stef een schrijfsessie met Robert Vredeveld en Jeroen Russchen gepland had staan. In die sessie was er zo’n goede klik dat het niet heel veel moeite kostte om deze track uit de pen te krijgen. Hoewel Stef oorspronkelijk van plan was de productie af te ronden voor volgend jaar, was ‘Julia’ zo’n krachtige track dat hij besloot deze dit jaar nog uit te brengen.

‘Julia’ belooft een traktatie te zijn voor zowel liefhebbers van popmuziek én volksmuziek.

 

Stef Horn, die al bekend staat om zijn eerdere succesvolle singles, is enthousiast over zijn samenwerking met Vredeveld en Russchen. Hij zegt: “Het was een fantastische ervaring om met deze jongens te werken. Ze hebben echt een geweldige sfeer weten te creëren, ik hoop dat de luisteraars er net zoveel plezier van beleven als dat wij hebben gehad tijdens het maken en ik kan daarom niet wachten om het met de luisteraars te delen.”

Voor de videoclip is Stef samen met Jordy de Breet van Jomo Productions afgereisd naar Milaan om daar mooie beelden te maken wat de sfeer helemaal compleet maakt.

Geschreven door admin

Rate it

LicentieLICENTIE HITRADIO BRABANT
SW23n.0002850

Algemene links

links

0%