Nieuwste Releases

Spaan – Jij Krijgt Altijd Je Zin

todaymaart 27, 2024 7

Achtergrond
share close

Deze plaat is toegevoegd aan de playlist van
Hitradio Brabant

Spaan - Jij Krijgt Altijd Je Zin

Een vleugje jaren 80-nostalgie, maar bovenal een lekkere meezinger. Oewo Oewo Oewo! Met Spaan kunnen we de zomer in! “

De opkomende Nederlandse sensatie ‘Spaan’ kondigt met trots de release aan van hun nieuwste single: “Jij Krijgt Altijd Je Zin”. Het gloednieuwe nummer, geschreven door Olaf Simons en Ton Balendonck, belooft met een aanstekelijke mix van reggae-ritmes en dansbare melodieën een heuse zomerhit te worden.

Na het succes van hun eerdere singles, zoals het jaren 80 stijl nummer “Vulkaan” en de pakkende schlager-pop van “Zeggen Hoe Het Zit”, blijft Spaan trouw aan hun kenmerkende geluid met een moderne twist. “Jij Krijgt Altijd Je Zin” is bovenal een aanstekelijk nummer dat je het liefst vaker wil horen.

Met zanger Erwin aan het roer, muzikaal ondersteund door DJ Karla, levert Spaan opnieuw een heel opvallende plaat af. Het nummer gaat over iemand die vastbesloten is om zijn of haar doelen te bereiken, maar door de zanger gewaarschuwd wordt dat je hart ook wel eens gebroken kan worden.

“Jij Krijgt Altijd Je Zin” zal vanaf woensdag 27 april beschikbaar zijn op alle grote streamingplatforms. De officiële release zal op die middag plaatsvinden in de studio van TV Ellef in Linne, met live publiek. Deze zal tevens gebruikt worden als videoclip van het nieuwe nummer en later deze week op Youtube verschijnen.

Geschreven door Roel van Boxtel

Rate it

LicentieLICENTIE HITRADIO BRABANT
SW23n.0002850

Algemene links

links

0%