Nieuwste Releases

Johan Heeren – Marie Julie

todayjuni 6, 2024 1

Achtergrond
share close

Deze plaat is toegevoegd aan de playlist van
Hitradio Brabant

Johan Heeren - Marie Julie

De Roosendaalse zanger Johan Heeren komt met tweetalige nieuwe single. Deze keer heeft hij gekozen voor een cover van het nummer Marie-Julie, wat in 1988 is uitgebracht door de George Baker Selection. De reden dat hij voor dit nummer kiest is omdat er een Rock and Roll drive inzit. De muziek wijkt wel af van het origineel omdat er in deze productie is gekozen voor een lekkere Rock and Roll gitaar solo, die is ingespeeld door neef Iwan Rommers. Het nummer is ook een klein beetje sneller en eigentijdser gemaakt in de studio van Sonic Solutions.  De Nederlandse tekst is geschreven door John Spencer. De accordeon partijen werden ingespeeld door Manfred Jongenelis en Natasja den Toom verzorgde het koorwerk voor deze single(s). Het nummer wordt zoals we inmiddels gewend zijn van Johan zowel in het Engels als in het Nederlands uitgebracht. Vol verwachting kijkt Johan en het complete team achter hem uit naar de release van zijn nieuwe single en hopen dan ook dat het nummer binnenkort veelvuldig te horen zal zijn op de lokale, regionale en landelijke zenders in Nederland en België.

Johan: Deze single draagt ik op aan mijn vader Adrie Heeren, die ongeneeslijk ziek is en momenteel in een hospice verblijft. Mijn vader was de eerste die de single te horen kreeg en ook bij de clip opnames aanwezig was. Omdat ik niet weet hoelang mijn vader er nog zal zijn, koestert ik de momenten die ik nog heb samen met hem. Ik ben dan ook enorm blij en trots dat ik mijn ouders en tevens grootste fans (die dit jaar 56 jaar getrouwd zijn) deze prachtige single en clip nog kan/mag laten horen en zien tijdens de cd-presentatie die plaats vindt op 2 juni in de horecazaal van het RBC Stadion in Roosendaal.

De nieuwe single Marie-Julie van Johan Heeren zal (in zeer beperkte oplage) fysiek worden uitgebracht via platenlabel JC Records. Naast de fysieke verkoop zal de track eveneens digitaal beschikbaar zijn op de welbekende portals en/of via streaming te beluisteren zijn. De bijpassende videoclip die geschoten werd door De Neve Media zal binnenkort te bewonderen zijn op de diverse clipzenders, YouTube en alle socials van Johan Heeren.

De nieuwe single Marie-Julie van Johan Heeren zal (in zeer beperkte oplage) fysiek worden uitgebracht via platenlabel JC Records. Naast de fysieke verkoop zal de track eveneens digitaal beschikbaar zijn op de welbekende portals en/of via streaming te beluisteren zijn. De bijpassende videoclip die geschoten werd door De Neve Media zal binnenkort te bewonderen zijn op de diverse clipzenders, YouTube en alle socials van Johan Heeren.

Geschreven door Roel van Boxtel

Rate it

LicentieLICENTIE HITRADIO BRABANT
SW23n.0002850

Algemene links

links

0%