Nieuwste Releases

Otto Lagerfett – Una Cerveza

todayjuli 15, 2023 1

Achtergrond
share close

Deze plaat is toegevoegd aan de playlist van
Hitradio Brabant

Otto Lagerfett - Una Cerveza

Nederland en België – Bereid je voor op een zomerse muzikale ervaring, want de enige echte Duitse feestmachine Otto Lagerfett is terug met zijn nieuwste zomerse single: “Una Cerveza”! Deze catchy melodie is het perfecte medicijn tegen saaie feestjes en garantie voor een grijns van oor tot oor. Dus pak je strandstoel, trek je zwembroek aan en maak je klaar voor een zomers avontuur met Otto.

“Una Cerveza” is een muzikaal meesterwerk geschreven door Otto’s onvermoeibare  muzikale Dreamteam Emile Hartkamp en Norus Padidar. Dit duo heeft tot nu toe alle hits van Otto geproduceerd, waaronder de onvergetelijke nummers “Herr Pastor”, “Bumsfallerra”, “Hände Hoch” en “Du kannst nicht immer nur einfach 17 sein”. Met “Una Cerveza” tillen ze Otto’s muzikale carrière naar een geheel nieuw niveau.

De single neemt je mee naar het feest eiland Mallorca, waar de zomerse klanken samenkomen met mooie Spaanse vrouwen en epische feesten op de Playa. Otto’s liefde voor zijn favoriete drank, bier, is duidelijk aanwezig in deze nieuwe hit. Het is de ideale soundtrack voor mensen die wel van zomers feest houden  en daarbij absoluut niet stil kunnen staan.
Met zijn onweerstaanbare humor en charme is Herr Lagerfett klaar om de zomer te veroveren. Dus, haal je beste dansmoves uit de kast en maak je klaar om mee te zingen met de hilarische en aanstekelijke teksten van Otto. Hij is er helemaal klaar voor en het belooft een feest ervaring die je nog lang zal bijblijven.

Geschreven door admin

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


LicentieLICENTIE HITRADIO BRABANT
SW23n.0002850

Algemene links

links

0%