Nieuwste Releases

Nelis Heesbeen – Leven en lol

todayjuni 7, 2024 13

Achtergrond
share close

Deze plaat is toegevoegd aan de playlist van
Hitradio Brabant

Nelis Heesbeen - Leven en lol

Nelis Heesbeen zeker geen onbekende in het artiestenvak maar ook zeker geen onbekende in het reizigerswereldje komt met een speciaal lied “Leven en Lol” wat ook te horen zal zijn in het nieuwe seizoen van het SBS 6 programma ‘Bij ons op het kamp’ 

Ik had het er zo over met mijn neef Gijs Heesbeen en Liesbeth dat ik voor hun een mooi liedje wilde schrijven, ik heb zo een beetje rond gevraagd hoe ik het zal doen. Toen kwam mijn grote vriend Daymian van Oss op een idee om een liedje te maken over het Leven en lol op het kamp. Later heb ik William van Engelen gevraagd om een mooie house baet eronder te maken en dat is echt goed gelukt.
Wij dachten misschien is het ook wel leuk voor het TV programma ‘Bij ons op het kamp’ want de titel Leven en Lol past bij deze 2 lieve mensen, zij hebben altijd lol en houden van feestjes en zijn altijd samen oppad, houden van een luxe leven en bling bling en natuurlijk van reizen.

Wat ook leuk is om te vertellen dat er ook is gefilmd door ,Vincent productie tv en dat is allemaal in augustus te zien in het programma Bij ons op het kamp. 

We hebben er zelf ook een mooie clip bij gemaakt door het vrolijke duo Ron Schmid en zijn maatje Saïd van VisualsMedia, de productie is gemaakt door Roy Otters, Damian van Os en William van Engelen. 

De CD hoes is ontworpen door mijn grote vriend Damian van Os, waarvoor dank.
Deze single zal uitkomen onder het label NL Hitsvan Ron Schmid.

Geschreven door Roel van Boxtel

Rate it

LicentieLICENTIE HITRADIO BRABANT
SW23n.0002850

Algemene links

links

0%