Nieuwste Releases

Patty Brard – Panter Feest

todayapril 1, 2024 1

Achtergrond
share close

Deze plaat is toegevoegd aan de playlist van
Hitradio Brabant

Patty Brard - Panter Feest

Patty’s Panter Party

Met Roxeanne Hazes, Anita Meyer, Robin S. en vele anderen
Entertainmentlegende Patty Brard nodigt heel Nederland uit om met haar het leven te vieren naar aanleiding van haar 70e verjaardag. Op vrijdag 14 maart 2025 vindt Patty’s Panter Party plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het belooft het meest epische verjaardagsfeest van het jaar te worden, met als rode draad de muzikale soundtrack van haar leven. Roxeanne Hazes, Anita Meyer en Robin S. zijn de eerste artiesten die bekendgemaakt zijn, en dat is nog maar het begin van de stortvloed aan verrassende artiesten en onvergetelijke optredens. Dus trek je beste panterpak en je glitterlaarzen aan. kaarten zijn vanaf nu te koop via pattybrard.nl.
Patty: “Heel veel mensen vragen al aan mij wat mijn plannen zijn voor mijn 70e verjaardag op 25 maart 2025, terwijl ik nu nog 69 moet worden. Nu is 70 natuurlijk wel een mijlpaal en iedereen weet ook dat ik vind dat het leven elke dag gevierd moet worden! Vorige maand had iedereen zich op de Videoland première van de serie ‘PATTY’ gekleed met een “touch of panter” en tijdens de afterparty ging het dak eraf. En toen wist ik het zeker: ik geef volgend jaar mijn eigen Panterfeest waar iedereen bij kan zijn.
Omdat ik nou eenmaal van groots en meeslepend houd, heb ik de coolste venue van Nederland uitgekozen om mijn verjaardagsfeest met al mijn pantervrienden en -vriendinnen te kunnen vieren. Ik heb de soundtrack van mijn leven samengesteld en ik weet zeker dat zowel oudere als jonge panters daarop uit hun dak gaan. Verschillende artiesten die de afgelopen 50 jaar mijn leven hebben gepasseerd, komen voorbij.

Geschreven door Roel van Boxtel

Rate it

LicentieLICENTIE HITRADIO BRABANT
SW23n.0002850

Algemene links

links

0%