Nieuwste Releases

Jose Sep – Een Feestje Zonder Mannen

todayaugustus 28, 2023 9

Achtergrond
share close

Deze plaat is toegevoegd aan de playlist van
Hitradio Brabant

Jose Sep – Een Feestje Zonder Mannen

Na een afwezigheid van zeven jaar maakt Martien Buijks begin augustus 2023 met nieuwe single ‘Schipperskind’ zijn rentree in de muziekwereld. Martien die in het dagelijks leven schipper is op de binnenvaart heeft al meerdere singles uitgebracht o.a.: Achter het roer (2012), Nooit wil ik van jou vandaan (2013), Waarom (2014) en Rosalina (2016). Door diverse omstandigheden werd het daarna een hele tijd stil rondom Martien. Omdat Martien het zingen toch wel miste nam hij afgelopen jaar weer contact op met zijn vertrouwde platenlabel JC Records met de vraag of ze samen weer plannen konden maken voor een nieuwe single. Na een goed gesprek was meteen duidelijk dat ze allebei terug wilde naar de basis waarmee het ooit begon. Een lied over het wel en wee op het water en het schippersleven.

Omdat Martien qua sound en studio ook een andere richting op wilde werd er contact opgenomen met de mannen van Sonic Solutions. Tijdens het kennismakingsgesprek maakte hij zijn ideeën en wensen kenbaar zodat Joris van Dijk, Michel Clerx, Jarek Mathijssen, Pascal de Vormer & Peer Prysenaere aan de slag konden om een mooie, passende song voor hem te maken.

Na enkele weken wachten kwamen ze met een verrassend mooi lied op de proppen wat perfect bleek te passen bij Martien. Het nummer kreeg de titel “Schipperskind” en ligt in de lijn van zijn allereerste uitgebrachte single ”Achter het roer” die destijds maar ook nu nog enorm veel aandacht kreeg bij de radiostations en enorm gewaardeerd wordt door mensen van de vaart. Zoals de titel al verklapt gaat het een lied over het leven van een kind dat opgroeit in een schippersfamilie, en zijn/haar leven doorbrengt op het water.

‘Schipperskind’’ van Martien Buijks zal digitaal worden uitgebracht via platenlabel JC Records. Naast de digitale verkoop via de bekende download portals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. Spotify, Apple Music, Deezer, Amazon, Tidal en vele andere. De bijpassende videoclip die geschoten werd door Joey van de Bilt van Filmcreatie zal binnenkort te zien zijn bij diverse televisiestations, clipzenders en op YouTube.

De Plugging en RTV-promotie is in handen van: Jolanda Clement (JC-Event)

Geschreven door admin

Rate it

LicentieLICENTIE HITRADIO BRABANT
SW23n.0002850

Algemene links

links

0%