Nieuwste Releases

Johnny Valentino – 2 Tequila Por Favor

todayjuni 13, 2024 1

Achtergrond
share close

Deze plaat is toegevoegd aan de playlist van
Hitradio Brabant

Johnny Valentino - 2 Tequila Por Favor

Positiviteitsgoeroe, zanger en entertainer Johnny Valentino luidt een superhete, maar vooral gezellige zomer in met zijn fonkelnieuwe spetterende single 2 Tequila Por Favor’! 

Na ‘Mooier dan de rest’, ‘Er is altijd wel een moment’ en ‘Dit was de laatste’ die allemaal de belangrijkste playlisten waaronder RADIONL wisten te bereiken, volgt hier weer een heerlijke meezinger, kroegplaat en meezwaaier. Met uiteraard ultieme feestgarantie! 

Een heerlijke zomerse meezinger waar je lekker met je vrienden kunt meezingen, dansen en een drankje op drinkt. Johnny blijft trouw aan het team waar hij inmiddels alweer een aantal jaar mee samenwerkt. De tekst is weer geschreven door Olav Hesselmans en Laurens van Wessel is verantwoordelijk voor de muziek en productie. 

Het idee van deze single kwam van Johnny’s vrouw Stephany die trouwens samen in de clip speelt met Nachtburgermeester van Vlaardingen Leonardus IJdo. Vaste clipmaker Jaap van Didden heeft de clip gefilmd in Johnny’s favoriete Café Concordia in zijn geliefde Vlaardingen. 

Geschreven door Roel van Boxtel

Rate it

Licentie







LICENTIE HITRADIO BRABANT
SW23n.0002850

Algemene links

links

0%