Nieuwste Releases

Hans Van Katwijk – Het Vriendencafe

todayfebruari 23, 2024 2

Achtergrond
share close

Deze plaat is toegevoegd aan de playlist van
Hitradio Brabant

Hans Van Katwijk - Het Vriendencafe

anger Hans van Katwijk zit al ruim 35 jaar in het vak en vermaakt met nog steeds heel veel plezier zijn publiek. Honderden optredens tijdens net zoveel verschillende feesten, partijen en al jaren steevast met zijn vriend en vaste geluidsman Ed Deutz. 

Ook bracht Hans reeds verschillende singles en videoclips uit waaronder ‘The Only One’, ‘Kom Eens Bij Mij Lieve Schat’, ‘Hey Kleine Meid’ en ‘Ach We Zijn Allemaal Op Zoek’. Ook is hij verantwoordelijk voor diverse kerstnummers zoals ‘Kerst Hoeft Voor Niemand Koud Te Zijn’ met Priscilla. 

‘Ik heb een grote vaste groep van echte vrienden en zij waren er van overtuigd dat het weer tijd was voor een nieuwe single. Na diverse gesprekken in onze stamkroeg ontstond het idee voor het liedje met de toepasselijke naam ‘Het Vriendencafé’. Deze vrienden besloten tevens om gezamenlijk mijn nieuwe single te sponsoren en daarom heb ik componist en tekstschrijver Pascal de Vormer gevraagd om een leuk kroegenlied te schrijven en te produceren’, aldus een enthousiaste Hans. 

Hans ging voor de clipproductie opnieuw een samenwerking aan met Jaap van Didden van JvDRecording die een geweldige videoclip realiseerde in datzelfde vriendencafé. 

Geschreven door Roel van Boxtel

Rate it

LicentieLICENTIE HITRADIO BRABANT
SW23n.0002850

Algemene links

links

0%