Nieuwste Releases

Han de Kapper – Een zwoele lach

todayjuni 7, 2024 1

Achtergrond
share close

Deze plaat is toegevoegd aan de playlist van
Hitradio Brabant

Han de Kapper - Een zwoele lach

Han de Kapper, bekend als zowel zanger en kapper, brengt zijn nieuwe single “Een Zwoele Lach”uit, geschreven door Marianne Weber.

Na het succes van zijn vorige liedje “’n Zomeravond in Avignon,” keert Han terug met een zomers nummer dat het verhaal vertelt van een onverwachte connectie, een blik die meer zegt dan duizend woorden, en de herinnering aan een nacht die nooit zal vervagen.

“Een Zwoele Lach” is een uitnodiging om te genieten van het moment, de liefde en de vrijheid van een zorgeloze dag. Han’s muziek roept op om het leven ten volle te leven en nooit spijt te hebben van de keuzes die je maakt. In deze single benadrukt hij dat het leven draait om genieten, lachen, en soms je principes even loslaten. De tekst beschrijft een ontmoeting die meer zegt dan woorden kunnen uitdrukken en is een oproep om alles uit het leven te halen.

In de presentatie van zijn vorige single “’n Zomeravond in Avignon” leerden we Han kennen als een man die geboren werd in een wereld vol muziek en die zijn carrière als kapper voor Nederlandse artiesten combineerde met zijn passie voor zang. Na zijn verhuizing naar de Canarische Eilanden, waar hij met zijn man geniet van de rust, bleef Han af en toe knippen en zingen, maar vooral genieten van het leven en doen wat hij leuk vindt. Zijn eerdere werk benadrukte het belang van kleine momenten van geluk en verbinding, een thema dat hij voortzet in “Een Zwoele Lach”.

Han de Kapper blijft ons verrassen met zijn muzikale talenten en blijft tegelijkertijd de vertrouwde kapper die hij altijd is geweest.

Geschreven door Roel van Boxtel

Rate it

LicentieLICENTIE HITRADIO BRABANT
SW23n.0002850

Algemene links

links

0%