Nieuwste Releases

Feestduo De Partypoppers – Jij maakt alles mooier

todayjuni 7, 2024 2

Achtergrond
share close

Deze plaat is toegevoegd aan de playlist van
Hitradio Brabant

Feestduo De Partypoppers - Jij maakt alles mooier

Feestduo De Partypoppers brengen de Friese feestvreugde naar een geheel nieuw niveau met hun sprankelende debuutsingle “Jij maakt alles mooier“. In een unieke samenwerking bundelen de bekende artiesten Mathijs Laverman, bekend van de hit als “Laat mij nu maar met rust“, en Calvin Tuinstra, bekend van de hit “Neem de eerste trein terug“, hun krachten en brengen een bruisend uptempo liefdes/feestliedje uit dat het hart sneller doet kloppen en de dansvloer laat swingen. Het nummer, oorspronkelijk geschreven door Olav Hesselmans en na 8 jaar eindelijk tot bloei gekomen, belooft dé zomerhit van het jaar te worden. 

Wat begon als een soloproject van Calvin, kreeg een verrassende wending toen het tweetal besloot samen te gaan en Feestduo De Partypoppers op te richten. 

Dankzij de vruchtbare samenwerking met Lei de Bruijn van Royal Music Productions in Kerkrade, is “Jij maakt alles mooier” een aanstekelijk en feestelijk liedje geworden dat elke feestganger zal laten stralen. Met hun kenmerkende Friese charme en opzwepende beats belooft Feestduo De Partypoppers een ongeëvenaarde live-ervaring te bieden. 

Dus, wilt u feest op uw feest? Boek dan nu De Partypoppers en laat u meeslepen door de muzikale magie van dit fantastische duo. Mis de feestelijke en zomerse klanken van “Jij maakt alles mooier” niet en wees erbij wanneer Feestduo De Partypoppers uw evenement omtoveren tot een waar festijn om nooit te vergeten. 

Maak van elk feest een onvergetelijke gebeurtenis met Feestduo De Partypoppers! 

Met dank aan: Willem de Bie

Geschreven door Roel van Boxtel

Rate it

LicentieLICENTIE HITRADIO BRABANT
SW23n.0002850

Algemene links

links

0%