Nieuwste Releases

Pierre Biesterveld – Rozen Voor Sandra

todayjuni 1, 2024 1

Achtergrond
share close

Deze plaat is toegevoegd aan de playlist van
Hitradio Brabant

Pierre Biesterveld - Rozen Voor Sandra

Na de succesvolle single “Als Ik Dans” komt Pierre nu met een zomerse nieuwe versie van “Rozen Voor Sandra”. Het van oorsprong Amerikaanse countrynummer “Roses To Reno” wat in de jaren 70 een enorme hit in de Nederlandse versie voor Ronnie Tober werd het liedje werd van een ballad in een vrolijk feestnummer veranderd waar de accordeon van virtuoos Daniel Metz de hoofdrol in speelt! Voor de productie werkte Pierre weer samen met zijn vaste team. Sonic Solutions uit Rozendaal tekende weer voor de productie en het arrangement. Pierre verzorgde samen met Natasja Van der Toom de backing vocals.

Voor de videoclip werd dit keer Scheveningen aangedaan. De prachtige beelden werden natuurlijk geschoten door Ron Schmid van Visuals Media
De visagie was wederom in vertrouwde handen van Alejandra Schmid.
In de clip gaat Pierre op zoek naar Sandra gespeeld door Mirjam Spekkers. Het blijft natuurlijk de vraag of het koppel herenigd wordt….
Verder is er nog een sterrol weg gelegd voor Chester Schmid!

De RTV promotie is in de handen bij Score Promotions. Denny De Klerk tekende opnieuw voor het hoesontwerp en de visuals voor de social media kanalen.

Pierre ziet deze single als een ode aan Ronnie Tober. Een zanger waar hij ontzettend veel respect voor heeft!

Laat deze zomer dus je hart verwarmen met de vrolijke klanken van “Rozen Voor Sandra”.

Geschreven door Roel van Boxtel

Rate it

LicentieLICENTIE HITRADIO BRABANT
SW23n.0002850

Algemene links

links

0%