Nieuwste Releases

Corné van Meer – ik kan alleen maar van je dromen

todaymaart 7, 2024 1

Achtergrond
share close

Deze plaat is toegevoegd aan de playlist van
Hitradio Brabant

Corné van Meer – ik kan alleen maar van je dromen

Corné van Meer woont in Heerle, een klein dorpje in Brabant, en komt na 5 jaar weer met een nieuwe single Ik kan alleen maar van je dromen

‘Ongeveer 7 jaar geleden heb ik mijn eerste eigen nummer uitgebracht met als titel “Waarom ben jij nog niet van mij(2017) daarna heb ik nog Alleé Alleé” (2018) uitgebracht en mijn laatste single, “Moeilijk doen” (2019), is alweer bijna 5 jaar geleden. 

Tijdens de corona-epidemie kwam alles stil te liggen en na deze gedwongen stilte kon de draad weer opgepakt worden met optredens. Daar kwam ook de vraag wanneer er weer eens een nieuwe single zou komen en ook vanuit de fans werd die vraag steeds groter. 

Ik zelf vond het ook wel weer tijd om wat nieuws uit te brengen en heb contact gezocht met Pascal de Vormer. Hij had wel wat ideeën vertelde hij mij. Toen hij mij dit nummer Ik kan alleen maar van je dromen” liet horen sprong deze er voor mij gelijk uit. Met dit nummer ben ik naar Sonic Solutions gegaan omdat ik daar goede ervaringen mee heb gehad met mijn vorige single en heb dit nummer naar mijn eigen stijl laten aanpassen’. 

Het resultaat mag er zijn en Corné heeft er weer alle vertrouwen in, en weet bijna wel zeker dat ook dit liedje weer in de smaak zal vallen bij de luisteraars en fans. 

Geschreven door Roel van Boxtel

Rate it

LicentieLICENTIE HITRADIO BRABANT
SW23n.0002850

Algemene links

links

0%