Nieuwste Releases

Bert Zwier – Kleine Vriend

todayseptember 22, 2023 1

Achtergrond
share close

Deze plaat is toegevoegd aan de playlist van
Hitradio Brabant

Bert Zwier - Kleine Vriend

Daar is hij weer hoor, de sympathieke altijd vrolijke en humorvolle zanger uit het noorden, Bert Zwier met zijn nieuwe single ‘Kleine Vriend’.

Dit is de voorloper op zijn binnenkort te verschijnen album ‘Om Nooit Te Vergeten’ waarop al zijn singles staan van de afgelopen 3 jaar aangevuld met heerlijke, nieuwe meedeiners maar ook de gevoelige kant van Bert.

Heel bewust is met deze single gekozen voor dit keer een totaal andere Bert Zwier, die velen niet kennen. Ook Bert is opa en naast het zingen en overal sfeer makend, is zijn kleinzoon ook zijn kameraadje en omarmt dat misschien nog wel met veel meer passie dan het kunnen en mogen zingen.

Kortom, tijd om die twee passies bij elkaar te brengen en dat is terug te horen in zijn prachtige, nieuwe single ‘Kleine Vriend’.

Of je nou ouder(s) bent of grootouder(s), een kind of kleinkind is altijd bijzonder en ’n rijk bezit dat je elke dag omarmt.

Gekozen door Emile Hartkamp & Norus Padidar om dit door hun geschreven en geproduceerde liedje, in een ietwat Roy Orbison volks jasje te maken klinkt het liedje meteen vertrouwd en krijg het de sfeer mee van puur en oprechtheid.

‘Kleine Vriend’ verdient meer dan lof en verdient een ieders oor en hart voor onze Grote Vriend – Bert Zwier.

Geschreven door admin

Rate it

LicentieLICENTIE HITRADIO BRABANT
SW23n.0002850

Algemene links

links

0%