Nieuwste Releases

Bennie Solo – Comment ca va

todayjuni 20, 2024 2

Achtergrond
share close

Deze plaat is toegevoegd aan de playlist van
Hitradio Brabant

Bennie Solo - Comment ca va

Feestelijk nieuws voor alle fans van Bennie Solo! De zanger brengt weer een gloednieuwe single uit! Bennie koos ditmaal voor een vrolijke cover van The Shorts’ hit Comment Ca va’uit 1983. 

Bennie Solostaat bekend om zijn energieke performances en met deze nieuwe release laat hij zien dat hij ook perfect in staat is om een klassieker nieuw leven in te blazen. Met zijn eigen twist en aanstekelijke enthousiasme weet Bennie Solo als geen ander het feestgevoel over te brengen. Hij ging hiervoor weer een samenwerking aan met Harald Queens van de HQ studio’s die er weer een heerlijke productie van heeft gemaakt. 

Dus bereid je voor om mee te zingen en te dansen op de aanstekelijke klanken van Bennie Solo’s versie van . De single is uiteraard weer beschikbaar op alle grote muziekplatforms en de release, plug en promotie worden wederom verzorgd door UltimateDisk. 

De single Comment Ca va’wordt vergezeld door een leuke videoclip die is geproduceerd door Patchanka Camera Producties. Dus mis het feestje niet en ga helemaal los op Bennie Solo’s nieuwste hit! 

Geschreven door Roel van Boxtel

Rate it

LicentieLICENTIE HITRADIO BRABANT
SW23n.0002850

Algemene links

links

0%