Nieuwste Releases

Anita Berends – Hoor hem spelen

todayjuli 11, 2024

Achtergrond
share close

 Anita Berends komt na 30 jaar terug met een prachtige single “Hoor hem spelen”

 Anita Berends kwam op haar 13 jarige leeftijd met haar 1e singel uit “Mijn pappie is een echte chauffeur” toen ook nog met een B-kant “Oude Kees was postbode”. Op haar 14e kwam het bekend liedje “765348” uit op vinyl en nu na 43 jaar is dat nummer weer heel erg bekend en geliefd onder de Piraten en de jeugd. In totaal heb ik 10 singels en 1 Lp opgenomen met diverse liedjes die nu weer erg populair zijn. 

Na 30 jaar alleen thuis te hebben gezongen kreeg ik de kans om via Tukker FM weer op het podium te gaan staan. En dit werd gelukkig een groot succes en ik wilde hierdoor gelijk meer. Treed nu bijna ieder weekend weer op en dit met heel veel plezier. Ik geniet ontzettend. 

Mijn nieuwe singel kon niet uitblijven. Mijn publiek vroeg ernaar en ik gun ze en mijzelf natuurlijk een nieuwe singel.  Martin Sterken begreep precies wat ik graag wilde, een leuk tempo liedje geschikt voor mijn publiek en wat bij mij past, met een leuke tekst wat een verhaal weergeeft. Dit is volgens mij erg goed gelukt en ben dan ook zeer blij met mijn nieuwe single “Hoor hem spelen” Het liedje is prachtig en op mijn lijf geschreven.
Ik ben een dankbaar persoon en wil mijn publiek laten genieten van mijn muziek.

Met dank aan: Willem de Bie

Geschreven door

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


LicentieLICENTIE HITRADIO BRABANT
SW23n.0002850

Algemene links

links

0%