Nieuwste Releases

Silvia Swart & Edwin Bos – Nergens zo thuis

todayoktober 23, 2024

Achtergrond
share close

De twee komen elkaar al regelmatig tegen bij diverse optredens in het land, waar ze samen vaak ‘De Weg Naar Geluk’, een vorige duet single die Silvia uitbracht samen met Henk Wijngaard, ten gehore brengen. Zo is het idee tot stand gekomen om samen ook eens een duet op te gaan nemen.

Omdat componist en tekstschrijver Dick van Altena de tekst van het vorig duet geschreven had, werd hij benaderd en met veel enthousiasme vertelde hij dat hij nog een lied had liggen die precies bij het gelegenheidsduo zou passen. Bij de eerste klanken waren Silvia en Edwin het er gelijk over eens dat deze stijl het moest gaan worden. Dick is dus ook weer verantwoordelijk voor de tekst van deze single, alsmede het componeren ervan. Uitgewerkt en opgenomen in de studio van Terry West.

Vol trots presenteren Silvia en Edwin hun nieuwe single met als titel: “Nergens zo thuis”. Een vrolijk uptempo single die iedereen al snel zal kunnen meezingen. Het is een hele fijne samenwerking aldus beide. Het lied is op cd single, in beperkte oplage gedrukt en zal mede op vinyl single uit gaan komen (op een later tijdstip). Wellicht kunnen we in de toekomst nog meer duetten van Silvia en Edwin gaan verwachten.

Geschreven door

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


Licentie







LICENTIE HITRADIO BRABANT
SW23n.0002850

Algemene links

links

0%