Nieuwste Releases

Combé – Scheveningen

todayaugustus 28, 2024 1

Achtergrond
share close

“Scheveningen” wordt bezongen met Tropische klanken door het orkest Combé 

Vanaf de eerste seconde nemen zij je mee in het tropische ritme en dat laat je niet meer los, een geweldige single geproduceerd door Jerry Themen. 

Je waant je in een hele andere wereld als je de klanken hoort van deze geweldige single en dat is mede te danken aan Darl Filemon een zanger geboren in Paramaribo Suriname, die al begon op jonge leeftijd met muziek in o.a. een kerkkoor in Nickerie. Na veel gedaan te hebben in de muziekwereld is hij op dit moment de leadzanger van het Tropische Orkest Combé 

Combé heeft al jaren zijn sporen verdiend in het Nederlandse en Surinaamse muziek circuit en werd in 1990 opgericht door leider Donald Vries, beter bekend als Dopey. 

Met zijn ruime ervaring besloot Donald om zijn eigen orkest op te gaan richten en professionele muzikanten om zich heen te betrekken en zo ontstond Combé. 

Zijn doelstelling is altijd geweest om liedjes te spelen die op verfrissende wijze een feestavond muzikaal weten op te vrolijken en die iedereen kent of het nu Nederlandstalig is of Zuid Amerikaans getinte nummers zijn. 

Hiermee laten deze mannen in eigen land iedereen genieten van de single “Scheveningen” en nemen je mee in een Tropische wereld van klanken en ritme, dus probeer dan maar eens stil te zitten. 

Release: 28 augustus 2024
Met dank aan: Willem de Bie

Geschreven door

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


Licentie







LICENTIE HITRADIO BRABANT
SW23n.0002850

Algemene links

links

0%