Nieuwste Releases

Guus Niesing – Ja, Ja, Ja, Ja

todayaugustus 25, 2024

Achtergrond
share close

Guus Niesing sluit de zomer van 2024 af met nieuwe single ‘Ja, Ja, Ja, Ja’ 

Guus Niesing maakt er geen geheim van dat hij een grote fan is van de Oostenrijkse schlagerzanger Semino Rossi. In 2020 bracht Guus ook al een cover van hem uit. Dit nummer ‘He Schat Hallo’ is tot nu toe zijn meest succesvolle single. Dat blijkt niet alleen uit de gigantische streamingscijfers, maar ook de aanvragen die hij krijgt tijdens zijn optreden laten zien dat het publiek juist dat lied omarmt. Zo gek is dat ook weer niet omdat de meeste boekingen van Guus plaatsvinden tussen Roermond en Maastricht. Duitstalige muziek is in die regio ontzettend populair en daar past Guus dan ook maar al te graag zijn repertoire op aan. 

Hij hoopt dan ook dat z’n nieuwe paradepaardje ‘Ja, Ja, Ja, Ja’ aan zal slaan en zijn naamsbekendheid zich als een olievlek gaat verspreiden over Nederland. ‘Ja, Ja, Ja, Ja’ is een Nederlandstalige bewerking op de in juni 2024 gelanceerde gelijknamige hit van Semini Rossi. Om de zomer in Nederland goed af te sluiten denkt Guus met deze knaller de juiste keuze te hebben gemaakt om zijn reputatie als ‘Zingende Kastelein’ hoog te houden. Ondanks dat hij in 2020 gestopt als cafébaas, blijft iedereen hem zo noemen. 

Guus:’ Ik moet eerlijk zeggen dat het idee om deze plaat in een Nederlands vaatje te gieten heel recent is. Gelukkig had producer Joris van Dijk (Sonic Solutions) een gaatje in zijn drukke agenda om aan mijn wens te voldoen. Hij heeft het arrangement grotendeels ongemoeid gelaten, maar toch een paar instrumenten toegevoegd. Dit om er toch nog een soort van eigen stempel op te drukken. Ik had zelf al een beetje voorwerk gedaan voor de tekst om de originele verhaallijn in stand te houden. Hans Louws is benaderd om het geheel kloppend te maken. Hij weet alles nét iets beter te verwoorden zodat je aandachtig blijft luisteren. In dit geval gaat het om een persoon die met zijn vriendin op stap gaat om te dansen. Naarmate er meer gedronken wordt veranderd zijn houding en laat haar in de steek. Daar krijgt hij later spijt van en wil het goedmaken. Hij weet echter niet hoe en dat resulteert in een slechte nachtrust.’ 

Guus is overigens te boeken voor tal van uiteenlopende feestjes. Naast optredens op diverse buitenpodia blijkt hij een populaire zanger te zijn die tijdens bruiloften, communie- en tuinfeestjes het publiek weet te vermaken. Guus is te boeken via z’n Facebookpagina of via de mail (guus.niesing@live.nl) 

Met dank aan: ScorePromotions

Geschreven door

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


Licentie







LICENTIE HITRADIO BRABANT
SW23n.0002850

Algemene links

links

0%