Nieuwste Releases

Kylian – Op mijn gemakkie

todayaugustus 5, 2024 4

Achtergrond
share close

Kylian Moy geboren in Den Haag, komt uit een muzikale familie waar muziek altijd centraal staat.
Vanaf zijn zevende jaar begon hij met muziek maken, waarbij hij al snel een bijzondere liefde voor de trompet ontwikkelde. Vanaf zijn negende speelde hij trompet en dat doet hij tot op de dag van vandaag met veel passie. Al tijdens zijn muzieklessen op jonge leeftijd kwam Kylian erachter dat zingen hem goed af ging. Hij vond het altijd leuk om te zingen en zong altijd al mee met liedjes onderweg naar school op de fiets. Dit plezier in zingen weerspiegelde zich ook in zijn schoolprestaties, waar hij hoge cijfers voor zang kreeg.

Kylian’s muzikale reis nam een nieuwe wending toen hij in een kroeg begon te werken. Hier begon hij regelmatig de microfoon op te pakken en van de avonden een feestje te maken. Dit deed hij steeds vaker en merkte dat hij ervan genoot om mensen te entertainen en samen een geweldige tijd te hebben. Dit gevoel gaf hem het inzicht dat hij dit vaker wilde doen. 

Het muzikale pad van Kylian werd sterk beïnvloed door zijn vader, een DJ, met wie hij begon samen te werken bij boekingen. Deze combinatie van DJ en live optredens was een succes en Kylian vond het fantastisch om mensen te entertainen en er één groot feest van te maken. 

Met de steun van zijn beste vriend Roy prijs van “Price Music” en zijn vader, die als familie voor hem zijn, werd er een uniek idee geboren. Ze moedigden Kylian aan om zijn eigen liedje op te nemen. Dit project werd extra bijzonder doordat hij niet alleen zong, maar ook zelf de trompetmelodie inspeelde. Zijn eerste eigen liedje, getiteld “Op mijn gemakkie“, markeerde een belangrijk moment in zijn carrière. 

Kylian Moy is sindsdien bekender geworden en staat erom bekend er een feestje van te maken. Zijn reis begon als een jong talent in een muzikale familie en is nu een droom die uitkomt. 

Release: 7 augustus 2024
Met dank aan: Willem de Bie

Geschreven door

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


Licentie







LICENTIE HITRADIO BRABANT
SW23n.0002850

Algemene links

links

0%